Na een half jaar, take away raampje, mochten we gisteren onze gasten weer lekker aan een tafeltje laten zitten.

Het zag er weer mooi uit, onze vrolijke eigele parasolletjes wapperde lichtjes, in de wind op het plein. Onze Friesblauwe bankjes kregen voor het eerst hun nieuwe kleine tafeltjes te zien. En ons terras aan de pui is weer beperkt tot 7 tafeltjes, tussendoor is er nog steeds doorgang naar ons take-away raampje.

Het was genieten, de 1ste dag, zelf weer buiten ontbijten, de voorbereidingen voor de lunch, aardbeidjes van de kroontjes ontdoen, omeletjes kloppen, frambozenmousse maken, ………… voor bij de borrel lekkere bruchetta’s met gebakken tonijn, gemaakt. Woensdag was een heerlijke dag.

Zoveel anders dan vandaag, donderdag 29 april, jemig wat is het koud! Veel te koud om buiten te lunchen, al waren er toch een paar die het weer trotseerde, LIEF.

Morgen en zaterdag weer take away raampje dag. En zitten op het terras? Ja dat mag vanaf 12.u tot 18.u. Wel bijzonder hoor, tot 12.u krijgen de gasten de koffie in papieren bekertjes, en de taartjes in een kartonnetje en na 12.u mag het servies de kast uit.

Volgende week, het weer? 1ste paar dagen koud en regen. Geen terrasweer dus. Dus dan maar weer een paar dagen dicht. We kijken per dag wat we doen.

Cora en Frank