2e Corona periode, 7de weekend……..

Wat vertel je wel, wat vertel je niet? Dat ik de meeste dagen denk, ach we slaan ons er wel door heen, maar toch ook dat er momenten zijn dat ik merk dat het meer impact op me heeft dan ik mezelf wil bekennen. Gisteren een heerlijke relaxte dag was, samen met mijn Marjolein Bastin legpuzzel, die ik van mijn moeder meegekregen heb, met op de achtergrond het gitaarspel van Frank. Vandaag een beetje een doe van alles dagje. De auto van binnen gepoetst. Was wel lichtelijk koud karweitje. Om op te warmen heb ik een bananen-wortel cake-brood gemaakt. Die staat nu heerlijk te geuren in de oven. Laat morgen weten of tie net zo lekker smaakt als geurt.

De vrijdagen en zaterdagen raamverkoop brengt ons veel plezier, en die zelfde vreugde merken we bij onze gasten ook. Deze week mocht ik weer allemaal lekkers uit de smikkelwinkel maken voor onze gasten. De Lasagnes, moussaka’s en quiches werden vrijdag en zaterdag weer opgehaald. Ook leuk dat ik mijn zelf gemaakte amandelspijs kon verkopen. Zaterdagmiddag om 15.u ging de telefoon, en vertelde de gasten, die om 12.30 een salade Sweet Chicken en een geitenkaassalade hadden afgehaald, dat ze heeeeerlijk genoten hadden van de lunch. Zo lief! Dit brengt dan ook weer energie voor de hele week.