Wij zijn gewoon open op vrijdag en zaterdag voor take-away, via het mooiste raampje van Arnhem.

Na een paar dagen, weer over de Corona-Horeca-lock-down-dip heen, inspiratie opgedaan tijdens het wroeten in de tuin en het snoeien van enorme boomtakken (voortaan beter overlaten aan een ervaren tuinman, heb nu enorme spierpijn). We gaan onze mooie ramen gebruiken om een take-away food&drinks shoppy te starten op vrijdag en zaterdag. Dan kunnen we jullie toch nog ontmoeten, beetje anders dan anders, maar we kunnen er zo toch samen nog wat van maken.

Over een paar dagen is er meer info over de tijdstippen, en wat het ” to take away” aanbod wordt. Zowiezo maakt Frank de koffie zoals je hem graag drinkt. En ja…. natuurlijk maak ik een paar Limoncellotaarten en een paar appeltaarten. Om enorme teleurstellingen te voorkomen, reserveer het, dan staat het op je te wachten.

Over een paar dagen zie je meer van mij (de dame)